2018

Ønsker alle varmt inn i 2018!

Da var enda et nytt år forbi med alt det medfølger, i løpet av et år er nok de fleste av oss innom hele følelsespekteret. Gleder, utfordringer, sorger, motgang, medgang, oppturer, nedturer. Slik vil det nok bli i det nye året vi så smått er igang med nå også.. 

Men Nissedal Frivilligsentral håper å være med på å skape mer oppturer enn nedturer, mer gleder enn sorger, vi vil fortsette og jobbe for å skape gode møteplasser for flest mulig i den vesle bygda vår. 

Vi fortsetter med det vi har bygd opp i 2017 og håper at folk setter pris på tiltakene. Sentralen har hatt et godt 2017 og vi har kommet godt i gang, men noen har sagt til meg at det er ikke vanskelig å starte noe, det er å klare å holde det vedlike og gående.. så vi senker ikke skuldrene på en stund ennå, nye ideer er igang med å vokse og gro, men tenker at det også er viktig at det vi allerede har i gang får satt seg skikkelig. 

Jeg kunne gjerne ha ramset opp mange høydepunkter i løpet av året som har gått,, men de fleste har fått med seg oppdateringen på facebook, og det har vært mange. 

Julegaven til Frivilligsentralen og alle dere var i år, 79.000 kroner fra Gjensidigestisftelsen til "veien Videre" noe vi er veldig takknemlige for :) Noen av midlene der går til Nissedal Bydekvinnelag som skal kjøpe  "Rikshaw sykkel", så på vårparten håper vi på frivillige som ønsker å gi de som ikke kan litt VIND I HÅRET! Gleder oss.

Faste aktiviteter er i full gang fra fredag 5 januar, dagene i forkant går til å ny søknad for å prøve å få midler til å bygge utlånsbu, årsrapport, levering av sports og fritidsutstyr til barn og unge på Kyrkjebygda etc. 

 

Så med dette ønsker jeg dere alle et fredfullt og hjertevarmt 2018, vi sees!

 

Nyttårsklem fra Renate.

 

2024 © Nissedal frivilligsentral