Renate Hassel (1)

 Våren og 17 mai er her denne uken, selv om været ikke spiller helt på lag med oss. Vi holder på med de fleste aktiviteter fram til juli.

Mandag

  • Spit og Prek, håndarbeidstreffet som stadig får nye ansikter innom, og det er så koselig. Selv når hagetid frister er det folk her. Noen strikker tøfler, pjoner votter eller strikker eget i koselig lag. Helen er tilbake og er klar med vafler og kaffe. Treffet starter klokken 11, og 20,- for kaffe og vafler.

Tirsdag

  • Kaffekameratene har blitt kjendiser etter at de var i VTB sist uke ;) Denne uken blir det nystekte vafler og kaffe. 30,-
  • På grunn av internett trøbbel i det siste har seniornett gått litt på "halv tolv", denne uken ordner jeg alternative lokaler, de faste får beskjed og er du ny slå på tråden så får du vite hvor. Kl 14.00 

Torsdag

  • Vær lur- gå tur sammen med andre! Turgruppa har blitt en populær aktivitet, og denne ukens tur går til fagre Nissedal og folkestien opp til husmannsplassene på Bakka. Turleder denne gangen er Torgeir Nordhal. Oppmøte klokken 10.00 i Nissedal, og bare ta en telefon om du ønsker skyss, har plass til to til :)

Fredag

  • Språkpraksisen er i gang med søm av barnetøy, ila juni blir vi å se utenfor Fru Tveit med vafler og kaffe og litt tøy og heimstrikk for salg, så følg med.

Ønsker alle en strålende uke, og ta gjerne turen innom om dere vil ha en kaffekopp, en prat eller å bli med på en av aktivitetene.

 

2024 © Nissedal frivilligsentral