Renate Hassel (3)

Velkommen tilbake etter sommeren, vi går en fantastisk årstid i møte. Høsten med sine nydelige farger, gode lukter, levende lys og fyring i peisen. Ennå er det bare august, men med fire årstider er det en god egenskap og kunne glede seg over alle. 

Vi håper mange setter pris på det foreløpige programmet som er fastsatt, men arrangementer og nye møtesteder kommer ila  høsten/vinteren.

Foreløpig fastsatt program: 

MANDAG

  • SPIT & PREK

Vær mandag samles hånd-arbeidsglade damer i alle aldre til til strikking, søm, brodering, pjoning, nupereller og en koselig prat. Jeg setter igang vaffelpressa og koker varmduftende kaffe. Alle er hjertelige velkomne til en koselig dag fra klokken 10.00 og utover så lenge fingrene holder og vi koser oss i godt lag. Oppstart mandag 11 september. 

TIRSDAG

  • SENIORNETT

Seniornett er et uformelt samlingsted for godt voksne som vil prøve seg på data, eller som er godt i gang. Eller som bare ønsker et koselig felleskap og kanskje få et tips eller to. Her er ingen spørsmål dumme og vi går igjennom det dere ønsker så lenge undertegnede har greie på det ;) Oppstart 22 august fra 09.30-11.30

  • KAFFEKAMERATENE

Her samles karer i alle aldre for en skrøne eller to :) Fyr i peisen og vafler og kaffe står på agendaen. En gang i blant varter en av bygdas flinke damer opp med et godt heimlaga måltid. Ryktene sier at komper står på programmet en av de første tirsdagene! Oppstart 22 august kl 12.00

  • FARGERIK MAT, matlaging kurset vårt i samarbeid med flyktnings helsetjenesten har to hærlige tirsdagskvelder igjen. Skal ikke se bort ifra at vi prøver på noe mer ala dette ila vinteren. 

ONSDAG

  • Ungdomskveldene våre vil fortsette og er under planlegging nå, oppstart i september og mer informasjon kommer, følg med!

TORSDAG

  • Frivillighetssentralen sin tur-gruppe har vist seg og være et tiltak mange i bygda har satt pris på. Og dette liker vi, aktivitet og mosjon er skikkelig god folkehelse og så moro det er å se nye plasser ilag med mange andre snåle folk. Ta med niste, vann og kaffe og bli med! Oppstart allerede torsdag 10 august, programmet ligger på facebook siden og mer info kommer. 

FREDAG:

  • Språkpraksis med søm i fokus er igang i år også, heldige vi som har en fantastisk frivillig som stiller opp hver fredag. Men har du kunnskap innen søm og har lyst til å hjelpe til tar vi varmt imot flere frivillige så vi har flere å spille på. Oppstart 18 august og da får vi mest sannsynlig besøk fra Atelier Aase i Seljord som skal gi flere av oss en grundig innføring i symaskinene vi har kjøpt, vi gleder oss til å komme igang.

ATTBRUKET ER ÅPEN I SENTRALENS ÅPNINGSTIDER (litt redusert nå før vi er igang med alle aktivitetene) men her trenger vi frivillige til sortering av tøy i ny og ne, for det kommer tidvis inn mye tøy, og for at det skal være et godt tilbud må vi kunne bytte ut alt og få inn i sesongens riktige grader, så ta kontakt om du kan avse noen timer av og til :)

Hvis noen synes oppstart på noen av tilbudene er litt lenge til så beklager vi dette. Frivilligsentralen skal delta på Regions konferanse i Kristiansand noen dager i starten av september. Prosjekt Utstyrsbua må jobbes med, og et og annet prosjekt til håper å se dagens lys ila vinteren. 

Håper vi kan skape varm og trivelig stemning også framover og gleder meg til å se dere alle sammen, vel møtt!

klem fra Renate

 

 

2024 © Nissedal frivilligsentral